Beneficiar

A VIII-a editie a Creative IT se va desfasura in data de 21 Aprilie 2024 sub forma unui targ fizic cu scop caritabil. Toate donatii stranse pe parcursului targului precum si sumele primite sub forma de donatie direct pe site vor fi directionate catre cazurile sustinute.

Si in aceasta editie am ales sa continuam colaborarea cu asociatia Lions Craiova si sa ne unim fortele in vederea construirii primului centru multidisciplinar pentru terapia copiilor cu autism. Centrul va fi construit de Asociatia Visuri si Sperante si va deservi toata zona Olteniei.

In acelasi timp, dorim sa ajutam si cativa colegi din comunitatea IT care se afla in dificultate, confruntandu-se cu diagnostice de boli severe. In functie de cuantumul fondurilor stranse in cadrul targului de Paste vom directiona o parte din bani si catre acestia. Din dorinta de a le pastra intimitatea nu vom publica mai multe detalii insa cazurile sunt documentate si verificate de noi.

Asadar, deschidem portile targului nostru pe data de 21 Aprilie 2024, incepand cu ora 14, la Casa cu Tei (str. Amaradia, nr. 4, Craiova) si va asteptam ca in fiecare an cu cele mai inovative decoratiuni de Paste, dulciuri si multe alte surprize.

De asemenea, daca doriti sa sustineti proiectul acesta aveti oricand posibilitatea de a face o donatie in bani accesand pagina Doneaza sau facand o sponsorizare.