Doneaza

Ca persoana fizica poti face o donatie sub mai multe forme: cu ajutorul produselor de tip „Donatie” sau direct prin virament bancar folosind informatiile bancare de mai jos. Toate sume stranse sub forma de donatie vor fi directionate la finalul evenimentelor catre cauza caritabila sutinuta.

De asemenea poti sustine activitatea Clubului pe termen lung completand Formularul 230 pentru redirectionarea impozitului pe venit. Mai jos gasitit detalii despre fiecare forma de donatie:

  1. ONLINE: Adauga in cos produsele de mai jos si plateste ca pentru orice achizitie online:
  • 50,00 lei
  • 100,00 lei
  • 150,00 lei
  • 200,00 lei
  • 500,00 lei

2. VIRAMENT BANCAR:

Fa un transfer in contul nostru folosind informatiile bancare de mai jos:

Nume: Asociatia Clubul Programatorilor
CUI: 34469002

BANCA: Unicredit Tiriac Bank
Cont: RO37BACX0000001125253001 (cont deschis in lei)

Detalii plata: donatie Creative IT

3. FORMULARUL 230:

Conform legii, la inceput de an, pana la 25 mai inclusiv, 3,5% din impozitul pe venit poate fi donat catre asociatii sau alte institutii, fara a exista alte costuri suplimentare.

Pentru a face acest lucru, descarca formularul 230 si completeaza cu datele tale sectiunea 1 „Date de identificare ale contribuabilului”. Poti depune personal formularul completat si semnat direct la sediul ANAF din judetul tau. Daca folosesti o semnatura olografica, poti trimite formularul direct prin Spatiul Privat Virtual ANAF. Datele noastre ce sunt necesare pentru completarea formularului sunt cele mentionate mai sus.

Pentru detalii suplimentare legate de formularul de imputernicire sau orice alte nelamuriri, te rugam sa ne trimiti un email la adresa iar voluntarii nostri te vor ajuta sa primesti raspunsurile de care ai nevoie.