Parteneri

Maria Patricia@Confectionam Dulciuri |

Maria Patricia @ Confectionam Dulciuri

Laborator Patriciei este un mic laborator in care se confectioneaza prajituri cu drag. Sa nu credeti ca avem de-a face cu un laborator clasic. Aici se intampla „miracole” atat in timpul zilei, cat si dupa serviciu, in weekend sau chiar noaptea. Asa este cand ai o pasiune si faci orice pentru ea. Parca si vedem micul laborator desprins din filmul „Ratatouille”, caci altfel este imposibil ca o singura persoana sa reuseasca sa faca acele torturi senzationale si acele prajituri, asa cum isi doreste orice vizitator al micutului laborator parizian.

Acum, daca deja simtiti mirosul pastailor de vanilie si al scortisoarei, ar fi bine sa participati la loteriile cu premii oferite de Patricia.

Cofetaria Damarin

Cofetaria Damarin imbina modernul cu metodele clasice, pentru a oferi cele mai bune torturi si prajituri din Craiova. Portofoliul cofetariei contine urmatoarele produse si servicii: incepând de la foitaje cu brânză sărată sau simple, prăjituri de casă, prăjituri la bucată, torturi și până la cea mai bună și răcoritoare înghețată, precum si servicii legate de evenimente private, cum ar fi candy bar si fruit bar. Gustul inconfundabil al acestor produse este completat de designul spectaculor si inedit. Produsele cofetariei Danarin pot fi comandate la telefon 0373 78 44 48, precum si online, pe Gustos24.

Mario Popescu Magic

Magician atestat international, antreprenor pasionat de pictură și desen.
Mario Popescu Magic este  un tânăr de 24 de ani care își câștigă banii din artă. Deși apropiații și prietenii i au spus că pasiunea nu i va putea plăti facturile micul antreprenor a prins gustul afacerii încă din adolescență ani când și a dat seama că hobby urile sale pot să devină un business profitabil.  Tânărul magician , pictor și antreprenor prezintă spectacole de magie moderne atât în țară cât și la nivel internațional presărate cu Iluzii mari și numere interactive pentru adulți și copii. totul  desfășurandu se sub un aer dinamic și modern. Prin show-urile sale , Mario încearcă să transmită oamenilor  speranță, bucurie și încredere.A doua sa mare pasiune este aceea de a face portrete și Caricaturi la comandă. „Pot spune că întotdeauna am fost pasionat de artă. Cred că arta face viaţa mai frumoasă. Te face să vezi dincolo de limite, te poate face să iubeşti, să fii mai înţelegător cu ce se întâmplă în jurul tău .